Земельну ділянку на тернопільському ринку таки повернуть громаді

Опубліковано:
5 Жовтня, 2021

Суд апеляційної інстанції залишив в силі рішення Господарського суду за позовом Тернопільської обласної прокуратури до Тернопільської міської ради та ПП «Нива&К» про повернення громаді земельної ділянки площею 0,1202 га, нормативна грошова оцінка якої становить понад 4 млн млн грн, що по вул. Живова,9.

Читайте також

Убивство біля «Алюру»: апеляційний суд залишив без змін вирок першої інстанції
В Тернополі судитимуть «авторитета», який вже відбуває покарання за вбивство

Нагадаємо, у березні цього року суд задоволив позов прокуратури за яким визнано незаконними і скасовано рішення про передачу приватному підприємству в оренду земельної ділянки комунальної власності площею 0,1202 га для обслуговування критих торгових рядів по вул. Живова,9 – Митрополита Шептицького в м.Тернополі, рішення про об’єднання її з іншою земельною ділянкою.

Також, визнано недійсними договір оренди землі та додаткову угоду, скасовано державну реєстрацію за приватним підприємством речового права на землю (кадастровий номер 6110100000:12:017:0134) з одночасним припиненням права її оренди та реєстрацію декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

І хоча ПП «Нива&К» та Тернопільська міська рада подали апеляційні скарги на рішення суду, Західний апеляційний господарський суд залишив їх без задоволення, а рішення суду першої інстанції без змін, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: