Взяв у заручники людей: на Тернопільщині відбулися спільні навчання силовиків, рятувальників та медиків

Опубліковано:
4 Жовтня, 2021

Ревнивець захопив весільний автобус, взяв у заручники людей та почав стрілянину, погрожуючи закінчити життя самогубством. За такою легендою відбулися спільні навчання силовиків, рятувальників та медиків у Теребовлянському районі.

Як розповідають у поліції, захоплення закінчилося стріляниною в автобусі й бійці спецпідрозділу швидкого реагування, застосовуючи сльозогінний газ, нейтралізували терориста. Медики-студенти, після затримання підозрюваного, надали потерпілим допомогу.

«Навчання були максимально наближені до реальних. Під час таких навчань всі служби вчаться взаємодіяти й усвідомлюють хто за що відповідає і як діяти в тій чи іншій ситуації. Тільки взаємодія, координація і виконання своїх обов’язків приводить до позитивних результатів. Це ми побачили в надзвичайній ситуації, яка була організована», – зазначив керівник Територіально-медичного об’єднання МВС України по Тернопільській області Михайло Василишин.

Додамо, що на основі результатів навчань оберуть переможців V міжнародної олімпіади студентів симуляційної медицини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: