Для тернополян «золотого» віку провели різноманітні майстер-класи

Опубліковано:
2 Жовтня, 2021

В Українському домі «Перемога» вчора, 1 жовтня, відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Для людей «золотого» віку організували різноманітні майстер-класи та музичні подарунки. Зокрема, усі охочі могли долучитись до арттерапії з малювання картини з Рустамом Давлетовим або ж опанувати основи флористики під час майстер-класу «Жінка як квітка». Присутнім також розкрили таємниці коду Борщівської вишиванки, навчали особливостей валяння з вовни та виготовлення керамічних виробів.

Додамо, що рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Міжнародній день людей похилого віку, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: