Тернопільська спортсменка стала бронзовою чемпіонкою з боксу

Опубліковано:
2 Жовтня, 2021

Спортсменка Каріна Вовк здобула «бронзу» на Чемпіонат України з боксу серед жінок-2021 у ваговій категорії до 60 кг.

Змагання відбувалися у Запоріжжі. Чемпіонат став одним з головних цьогорічних турнірів національного рівня для українського боксу

Як розповідає тренер спортсменки Руслан Фірман, боксом Карні займається лише три роки. Однак вона уже показує гарні результати та посідає призові місця.

«Каріна Вовк стала бронзовою призеркою змагань, посівши третє місце. У півфіналі вона поступилася призерці чемпіонату Європи з Києва в рівному поєдинку. Однак, стала призеркою України та виконала норматив майстра спорту України, – каже Руслан Фірман.

За підсумками першості сформований новий склад національної збірної України серед жінок для участі у Чемпіонаті світу-2021. Відтак, Каріна Вовк увійшла до складу збірної команди України та представлятиме її на міжнародному рівні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Каріна Вовк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ, #Чемпіонат України з боксу серед жінок-2021
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: