«І вам насниться все, що бачилось у сні»: у Тернополі презентують унікальну виставку

Опубліковано:
1 Жовтня, 2021

У Тернополі презентують виставку 75-річної художниці Валентини Садикходжаєвої в техніці цифрового живопису. Про це пише Суспільне.

Як розповідає директорка галереї Марічка Юрчак, виставка називається «І вам насниться все, що бачилось у сні». Презентують майже 20 картини у стилі цифрового живопису.

«Нам подобається відкривати тернополянам таланти, які живуть в нашому місті разом з нами. Інтерес в тому, що це жінка вже такого елегантного віку, все життя вона займалася традиційним живописом, а рік тому, лежачи в лікарні знічев’я почала щось малювати собі на телефоні в програмці й це її так захопило, що вона повністю перейшла на цифрові медіа. Вона виходить на такі фотополювання, просто знімає на вулиці все, що її зацікавило. Це навіть можуть бути просто плями на асфальті чи якісь обірвані афіші й потім перетворює їх домальовує, переробляє», – каже Марія Юрчак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Валентини Садикходжаєва, #виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цифровий живопис
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: