Зупинилося серце заслуженого вчителя України з Тернопільщини

Опубліковано:
26 Вересня, 2021

Сьогодні, 26 вересня, зупинилося серце талановитої вчительки з Тернопільщини, якій свого часу було присвоєно звання “Заслуженого вчителя України” – Софії Григорівни Негоди.

Про сумну звістку повідомив священник з Лановеччини Олексій Філюк. 

“Сьогодні відійшла до Господа велика трудівниця, добра мама, хороша порадниця, заслужений вчитель України, патріот України, багаторічний касир храму Архістратига Михаїла Негода Софія Григорівна! Співчуття родині, і спокій душі новепреставленій Софії”, – написав священник. 

Софія Григорівна Негода усе своє життя присвятила педагогічній роботі. Була щирим патріотом своє країни, брала активну участь у громадському житті. Жінка навіть написала книгу з історією свого села Білозірка, що на Лановеччині. Як розповіли кореспонденту сайту 0352.ua односельці вчительки, Софія Григорівна до останнього дня зберігала свою енергійність, життєрадісність та була активною. Її життя обірвалося раптово на 86-му році життя.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #заслужений вчитель України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: