У Тернопільському «Карітасі» молодь навчають бізнес-плануванню

Опубліковано:
24 Вересня, 2021

У Тернопільському «Карітасі» молодих людей навчають бізнес-плануванню. Заняття проводять фахівці проєкту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю». Про це вони повідмляють на сторінці благодійного фонду «Карітас» у Facebook:

«Підприємницька компетентність – це модель поведінки, яка дозволяє людині успішно втілювати власні задуми в життя. Що їй для цього необхідно? Вміти планувати свою діяльність, застосовувати творчі та інноваційні підходи до роботи, а в разі потреби – ризикувати.

Працівники проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» розпочали формувати підприємницькі вміння підлітків. Протягом місяця хлопці й дівчата відвідують заняття на яких навчаються стратегій бізнес-планування, виготовлення продукції, соціальної відповідальності, участі в ухваленні рішень, продажу, комунікації з колегами та партнерами тощо.

Відвідуючи заняття, молоді люди проявили ініціативу у створенні та реалізації власного продукту, а працівники та волонтери подбали про всі необхідні умови для цього.

Гроші, виручені від продажу товарів будуть витрачені на потреби, які діти визначили пріоритетними: оновлення спортивного залу в Карітасі!

Ми дякуємо нашим волонтерам за співпрацю та допомогу в розвитку теми, яка може кардинально покращити шанси молодих людей у майбутньому», – пишуть організатори проєкту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: