До уваги водіїв! У Тернополі змінили схему організації дорожнього руху

Опубліковано:
23 Вересня, 2021

У Тернополі на перехресті вулиць Довженка-Протасевича змінили схему організації дорожнього руху. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як розповідає головний інженер відділу технагляду Ярослав Копча, на перехресті вулиць Довженка-Протасевича уже встановлені нові дорожні знаки.

«Відпер у напрямку від Гаївського мосту до мікрорайону «Східний» не можна буде повертати ліворуч на вул. Довженка. Рух тут дозволено лише прямо, про що свідчить встановлений дорожній знак. Для того, щоб потрапити на вул. Довженка, потрібно проїхати через світлофор, що на вул. Лесі Українки, або доїхати до Збаразького кільця і там розвернутись», – розповідає головний інженер відділу технагляду Ярослав Копча Ярослав Копча.

Водіїв закликають бути уважними та звертати увагу на встановлені дорожні знаки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #схема організації дорожнього руху, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: