У громадському транспорті Тернополя запрацює «Єдиний квиток»

22.09.2021 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

З 1 жовтня у громадському транспорті Тернополя працюватиме «Єдиний квиток». Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Відтак, «Єдиний квиток» дасть можливість тернополянам та гостям міста впродовж 30 хв здійснювати пересадку з одного транспортного засобу в інший, без повторної оплати за проїзд.

«Після того, як пасажир зайшов у громадський транспорт, він «провалідовує» свій платіжний засіб та отримує квиток на проїзд, і вже з цього часу впродовж наступних 30 хв пасажир може скористатися можливістю пересадки (разово або двічі, залежно, скільки потрібно) в інший тролейбус чи автобус з цим уже «проваділованим» квитком. Оплачувати вдруге не потрібно, необхідно лише пред’явити наявний «провалідований» квиток водію або контролеру іншого транспортного засобу, в який пасажир пересів, - розповідає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук.

Нагадаємо, що з 1 жовтня запроваджується безготівковий проїзд у всьому громадському транспорті. Також, будуть змінені тарифи за проїзд: при розрахунку «Соціальною картою тернополянина», тариф на проїзд становитиме 8 гривень; для пасажирів, що здійснюватимуть оплату за проїзд у міському громадському транспорті (автомобільному або електричному) неперсоніфікованим електронним квитком (так званим проїзним квитком) – тариф становитиме 9 гривень; для пасажирів, що сплачуватимуть за проїзд у громадському транспорті безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC або разовим проїзним квитком, вартість проїзду у громадському транспорті Тернополя становитиме 10 гривень (незалежно, чи це тролейбус, чи маршрутне таксі).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі