Нові карантинні обмеження: як працюватимуть школи на Тернопільщині?

22.09.2021 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

З 23 вересня розпочинають діяти карантинні обмеження «жовтої» зони. Однак, вони не поширюватимуться на ті заклади освіти, де вакциновано понад 80 % освітніх працівників. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак, з 23 вересня усі заклади освіти працюватимуть у звичному режимі у таких громадах: Більче-Золотецька, Васильковецька, Великобірківська, Купчинецька, Підгаєцька, Теребовлянська та Тернопільська.

«Є низка громад, де не будуть функціонувати 1-2 заклади. Але за кілька днів вони розпочнуть свою діяльність, оскільки кількість вакцинованих кожного дня збільшується. Вчора ми мали понад 20 % закладів освіти, де було вакциновано від 73-78 % працівників», - каже начальниця управління освіти і науки Ольга Хома.

Додамо, що у Тернопільській області працює 37 791 працівник освіти, з яких вакциновано 28665 осіб, що становить 75,8 % від загальної кількості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі