У Тернополі навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі

21.09.2021 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі дитсадки та школи продовжуватимуть працювати у звичному режимі, попри запровадження «жовтої» зони. Про це пише Файне місто.

За словами начальниці управління освіти ТМР Ольги Похиля, у кожній зі шкіл та дитсадків Тернополя вакциновано понад 80 % педагогічних працівників. Це означає, що попри обмеження «жовтої» зони, навчальні заклади міста зможуть працювати у звичному режимі.

«На сьогодні 83 відсотки працівників усіх шкіл отримали щеплення. Немає такої школи, де немає 80-ти відсотків вакцинованих. Це означає, що із завтрашнього дня і на перспективу ми всі вчимося очно. Діти всіх шкіл йдуть до школи без винятку. Щоб батьки не хвилювалися, хочу наголосити, що садочки працюватимуть. Так само як позашкільні заклади та професійно-технічна освіта, застосовуючи усі заходи безпеки», – каже Ольга Похиляк.

Додамо, що згідно із рішенням Державної комісії ТЕБ та НС з 23 вересня в усіх регіонах України буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки. Однак, обмеження «жовтої» та «червоної» зон не поширюватимуться на ті заклади, де персонал та відвідувачі вакциновані, мають негативний тест або підтвердження нещодавно перенесеної хвороби.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі