Тернопільські спортсмени здобули перемогу на Чемпіонаті України з вітрильного спорту

Опубліковано:
21 Вересня, 2021

Юні тернопільські спортсмени здобули п’ять медалей на Чемпіонаті України з вітрильного спорту серед юнаків та дівчат. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Тернопільські спортсмени виходили на дистанцію на вітрильних дошках у класі Techno 293. За підсумками змагань, тернопільські віндсерфінгісти здобули призові місця у таких категорія: дівчата, старша група (І місце – Єва Золота-Авдеєнко, ІІІ місце – Аліна Нижегородова); юнаки, старша група (ІІ місце – Тимур Данієлян, ІІІ місце – Олександр Городиський); юнаки, молодша група (І місце – Давид Огородник, ІІІ місце – Ян Іваськів).

Додамо, що змагання тривали упродовж п’яти днів на базі яхт-клубу Київського Палацу дітей та юнацтва. За перемогу змагалось близько 200 спортсменів з різних куточків України

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортсмени, #тернопіль, #тернопільські новини, #Чемпіонаті України з вітрильного спорту серед юнаків та дівчат.
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: