Увага водіїв! У Тернополі на одному із перехресть змінили схему руху

21.09.2021 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі на перетині вулиць Митрополита Шептицького – Оболоня – Білогірська розпочали встановлювати кільцеву транспортну розв'язку.

Як розповідають у Тернопільській міській раді, для «розвантаження» дороги торік були спроєктовані та внесені зміни в схему організації дорожнього руху на вказаному перехресті. Відтак, була влаштована тимчасова транспортна розв’язка кільцевого типу з двома смугами руху у кожному напрямку, а також зменшено кількість місць для паркування транспортних засобів на вул. Митрополита Шептицького.

«Тимчасове експериментальне кільце повністю виправдало себе, тож тепер тут влаштовують постійний круговий рух транспорту»,  -  йдеться у повідомленні.

Додамо, що окрім проведення робіт з капітального ремонту асфальтобетонного покриття та влаштування центрального «острова» з пониженими бордюрами, на перехресті також проводять заміну траншеї та труб водопроводу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі