Тернопільщина налагоджує співпрацю з Італією

21.09.2021 08:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко зустрівся із представниками конфіндустрії Марко Тосоном та Міхеле Сгарбоса.
 
 
– Італія є давнім та надійним партнером України. Сьогодні хочеться привернути увагу до інвестиційної привабливості Тернопільщини, а також, можливості використання її виробничого та експортного потенціалу з врахуванням конкурентних переваг порівняно з іншими регіонами. Вигідне розташування області, її економічний та інтелектуальний потенціал, позитивні приклади реалізації потужних проектів із залученням  іноземного капіталу можуть дати поштовх активному розвитку двосторонніх  відносин у сільському господарстві, переробці сільськогосподарської продукції, впровадженню альтернативних джерел енергії та інших напрямках діяльності,  зазначив Михайло Головко.
 
Голова облради наголосив на тому, що Тернопільська область належить до числа сприятливих регіонів України для розвитку сільського господарства, наявні значні виробничі потужності харчової, легкої та переробної промисловості. Актуальними можуть стати також співпраця в взуттєвій галузі.
 
– Спільних питань, над якими можна і необхідно працювати, є достатньо також і в гуманітарній сфері – освіті, медицині, культурі. Значні можливості співпраці є і в галузі туризму. Сподіваємось, що сьогоднішні напрацювання стануть доброю основою для подальшої конкретної співпраці між Тернопільщиною та її потенційними партнерами з Італії,  резюмував Михайло Головко.  
 
null
 

null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі