Хлопця з Тернопільщини, який намагався вбити своїх батьків, суд відправив до психлікарні

Опубліковано:
20 Вересня, 2021

Жителя Тернопільщини, який намагався вбити своїх батьків, примусового шпиталізували до психлікарні. Таке рішення ухвалив суд.

Нагадаємо, замах на вбивство трапився 29 травня у селі Білокриниця. Відтак, близько 2-ї години ночі до спальні батьків увірвався їхній 22-річний син і ножами став завдавати ударів. Від смерті подружжя врятували сусіди, які прибігли на їхній крик. Швидка,  яка приїхала  на місце події, шпиталізувала 53-річного чоловіка та його 50-річну дружину.

Самого ж хлопця затримали правоохоронці. Згодом експертиза підтвердила, що під час скоєння замаху на вбивство, 22-річний хлопець страждав хронічним психічним захворюванням, не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білокриниця, #вбивство, #замах на вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #психлікарня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: