В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня

20.09.2021 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

В Україні продовжили адаптивний карантин та режим надзвичайної ситуації до 31 грудня 2021 року. Таке рішення прийняли на засідання Кабінету Міністрів України, яке відбулося 20 вересня.

За словами Міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, за останній тиждень кількість підтверджених нових випадків захворювання на COVID-19 зросла на 68 %, а госпіталізацій — на 51 %.

«Навантаження на систему охорони здоров’я поки що контрольоване. Реанімаційні ліжка зайняті на 33 %, ліжка з киснем на 29 %, але при цьому людей, яким призначена киснева терапія, на цих ліжках — 19 %», — зазначив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Додамо, що завтра по всій території країни встановлять жовтий рівень епіднебезпеки. Відтак, буде заборонено: масові заходи за участю 1 людини на 4 кв. метри площі будівлі або території; наповненість кінозалів і залів інших установ культури більш як 50 % місць; заповненість спортзалів і фітнес-центрів більш ніж 1 людина на 10 кв. метрів; робота навчальних закладів, крім тих, де менш як 80% персоналу мають жовтий або зелений COVID-сертифікат. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі