П’яний збуй накинувся на людей з молотком, тепер отримав 5 років

16.09.2021 13:41   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Шумський районний суд, погодившись із позицією прокурора, визнав винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) жителя одного із сіл Кременеччини та призначив йому покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Читайте також

На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив свою вагітну жінку
Судитимуть забіяку з Рівного, який смертельно поранив ножем терноплянина
Тернополянин побив знайомого так, що в нього розрив селезінки

Досудовим розслідуванням встановлено, що 2 листопада 2020 року обвинувачений наніс 3 удари молотком в голову чоловіку, який приїхав до нього на прохання родички.

Того дня жінка попросила знайомого поїхати з нею у село та забрати 4 внуків, за якими нібито неналежно доглядав зять. Розлючений нетверезий господар накинувся на гостя, дізнавшись про мету візиту і побив його молотком.

З травмами чоловік потрапив до лікарні. Експертиза кваліфікувала їх як тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння. За рішенням суду житель с. Соколівка проведе за ґратами 5 років та 6 місяців, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі