Спеціалісти «БМБУД» продовжують працювати на дорогах Тернопільщини та Івано-Франківської області

15.09.2021 22:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Впродовж тижня фахівці ТОВ «БМБУД» виконували різні види ремонтних робіт на автошляхах. Зокрема, йдеться про ямковий, поточний середній та капітальний ремонти на дорогах Тернопільщини та Прикарпаття.

Щодо ліквідації ямковості, то впродовж тижня такі роботи виконували методом гарячого просочування та струменевим методом у напрямках:

Т-20-09 Вишнівець-Ланівці;

Т-20-04 Бережани-Підгайці-Монастириська;

Т-09-10 Бурштин-Калуш;

Т-20-17 (Гримайлів-Яблунів)-Перемилів;

Т-20-17 (Гримайлів-Яблунів)-Клювинці;

О201620 Оришківці-Пробіжна;

С091032 Кутці-Рогатин;

С090605 Вістова-Грабівка;

О201417 Теребовля-Білобожниця;

С200417 (Тернопіль-Жванець)-Вільхівчик;

С200415 Самолусківці-(Тернопіль-Жванець);

Р-39 Броди-Тернопіль.

Щодо поточних середніх ремонтів, то наразі такі тривають на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С200704 (Почаїв-Зборів) - Білоголови - Городище. Наприкінці минулого тижня там завершили регенерацію покриття, а днями вже влаштували вирівнюючий шар асфальтобетону (6 см).

Також фахівці «БМБУД» приступили до виконання поточних середніх ремонтів на ще кількох автошляхах. Зокрема, йдеться про дорогу С200104 Куряни-Нараїв, де почали регенерацію, О200305 Бучач-Возилів, де ділянку готують до регенерації, С201406 Кровинка-Остальці, де регенерацію завершили минулого тижня і днями почнуть асфальтування. У Хоросткові на вул. Івасюка тривають підготовчі роботи та влаштовують бордюри. Також спеціалісти почали ремонт під’їзду до музею у с. Бишки.

Читайте також

З’єднуємо Тернопіль та Смиківці тротуаром і велодоріжкою
У компанії «БМбуд» розповіли про роботу на дорогах області впродовж літа
На маршруті Тернопіль – Бережани відкрито проїзд шістьма штучними спорудами


Якщо ж говорити про капітальні оновлення доріг, то впродовж тижня спеціалісти «БМБУД» працюють в смт. Копичинці. Там, нагадаємо, триває ремонт на 2-х вулицях: Шашкевича та Лисенка. Починали роботу із розширення дороги, регенерацію покриття (зміцнення основи) виконували ресайклером та зі спеціальною емульсією, потім влаштували бортовий камінь, і завершують влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

Також капітально ремонтують дорогу у Бережанах на вул. Січових Стрільців. Наразі там знімають старе дорожнє покриття та завозять матеріали для зміцнення основи. Окрім того, в Бережанах продовжується ремонт мосту – роботи вже на завершальному етапі.

Щодо робіт, які тривають, то на Прикарпатті завершують влаштування тротуару на Т-09-10 Бурштин-Калуш.

Також в рамках експлуатаційного утримання спеціалісти «БМБУД» продовжують роботи з нанесення дорожньої розмітки. Зокрема, такі роботи у вищезгаданий період проводили на автошляхах Р-39 Броди-Тернопіль, Т-20-12 Ланівці-Лисогірка-Теофіполь, Р-43 /М-19/ - Ланівці- / Н-02/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі