У Заліщиках нетверезий водій намагався відкупитися від поліцейських

15.09.2021 19:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Мешканець Івано-Франківська пропонував поліцейським 5 000 тисяч гривень за те, аби вони не склади на нього протокол за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також

НаТернопіллі поліцейські розшукують шахрая, який обікрав сільську жіночку
Схема «залізна»: тернополянка знову потрапила "на гачок" телефонного шахрая
У Тернополі за підробку документів щодо залізничної лікарні судитимуть інспектора ДАБІ

Під час несення служби співробітники групи реагування патрульної поліції Заліщицького відділення поліції зупинили автомобіль марки «Renault Trafic». За кермом перебував 47-річний мешканець Івано-Франківська. При спілкуванні поліцейські виявили у водія характерні ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник одразу почав пропонувати правоохоронцям 5 000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група, яку на місце події викликали інспектори.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до чотирьох років позбавлення волі.

Окрім цього, на водія-порушника працівники групи реагування патрульної поліції склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанови за порушення правил дорожнього руху за ч. 1 та 2 ст. 122 та ч. 1 ст.126 КУпАП, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі