На Борщівщині затримали крадія, який заліз до помешкання пенсіонерки і виніс колонки

Опубліковано:
15 Вересня, 2021

Позбавлення волі на строк від трьох до шести років загрожує жителю Чортківського району, який проник в чужий будинок та привласнив майно. 

До працівників відділення поліції № 1 ( м. Борщів ) надійшло звернення від 60-річної мешканки району. Вона попросила розшукати невідому особу, яка привласнила її майно.

Читайте також

НаТернопіллі поліцейські розшукують шахрая, який обікрав сільську жіночку
Вкрав 16 тисяч у конверті з офісу: поліція Тернополя злапала шахрая
У Тернополі чоловік заліз до перукарні і хотів вкрасти комп’ютер

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що зловмисник потрапив до середини розбивши вікно. З середини зловмисник виніс акустичну колонку та портативну колонку. 

У ході розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного – це 26-річний хлопець. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Міру покарання крадієві обере суд, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заліз в квартиру, #крадіжка, #крадій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: