У Тернополі автівку викрали прямо з мийки

Опубліковано:
14 Вересня, 2021

Кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрили працівники Тернопільського районного управління поліції щодо 36-річного тернополянина.

До співробітників територіального підрозділу поліції надійшло звернення від місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його іномарку.

Читайте також

НаТернопіллі поліцейські розшукують шахрая, який обікрав сільську жіночку
У Тернополі чоловік заліз до перукарні і хотів вкрасти комп’ютер
На Тернопіллі «приятель» оформив кредит на 47-річного чоловіка через його телефон

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що заявник залишив авто на території мийки. Ключі віддав працівнику закладу, який пообіцяв помити транспортний засіб. Авто чоловік мав забрати вранці, однак повернувшись, виявив відсутність майна й працівника мийки.

У ході проведених оперативних заходів поліцейські виявили авто в Чортківському районі. Підозрюваний взяв з собою друзів та відправився кататися. 

В минулому він вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Тепер йому доведеться відповісти за скоєний злочин. Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 289 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Триває слідство.

 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/operativniki-ternopolya-rozshukali-vikradacha-inomarki/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: