За програмою «Велике будівництво» Володимира Зеленського в Тернопільській області ремонтують ще 36 км доріг

14.09.2021 10:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Вперше за 30 років ремонтують дорогу Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець. Поточний середній ремонт здійснюють на 36 кілометрах між населеними пунктами Смиківці та Гримайлів, повідомляє Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.
 
На ремонтованому відрізку укріплють основу та влаштовують два шари покриття. Перший, вирівнювальний шар покриття з крупнозернистого асфальтобетону вже влаштовано на 22 км. Зараз підрядник рухається у бік Смиківців.

Читайте також

З’єднуємо Тернопіль та Смиківці тротуаром і велодоріжкою
 
Крім відновлення самої дороги буде виконано ремонт тротуарів, встановлення освітлення у населених пунктах, замінено дорожніх знаків та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки холодним пластиком.
 
Генеральний підрядник – ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР»
 
Автошлях територіального значення Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець у тернопільській області просятгаєтсья на 171,8 км. Це найдовша територіальна дорога краю. Останній капітальний ремонт дороги проводився близько 30 років тому.
null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі