На території тернопільської школи №15 облаштовано сучасний багатофункціональний спортивний майданчик

Опубліковано:
10 Вересня, 2021

Все більше нових сучасних локацій з’являється в Тернополі завдяки ініціативним мешканцям, які подали власні проєкти на участь у «Громадському бюджеті-2021» і стали переможцями.

Так, нещодавно завершилася реалізація одного із проєктів-переможців – «Живемо спортивно» на території Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15 імені Лесі Українки».

Читайте також

Поліцейські Тернополя впіймали грабіжника
Працівники поліції встановлюють обставини двох автопригод на Кременеччині
Спеціалісти «Експерт Проект Плюс» працюють над кількома проєктами для ремонту доріг в різних областях

З метою забезпечення оптимальних умов освітнього процесу для учнів та популяризації здорового способу життя, на місці старого майданчика облаштовано сучасний багатофункціональний простір зі спортивними елементами та безпечним штучним покриттям.

Тож відтепер уроки фізкультури і вільний позакласний час школярі зможуть проводити цікаво та з користю на свіжому повітрі, граючи у футбол чи баскетбол. Доступний майданчик і для занять спортом мешканцями прилеглих житлових будинків.

Додамо, з 2017 року у Тернополі реалізовано 73 проєкти «Громадського бюджету», загальна сума яких складає 41 536 015 грн. Ознайомитися з детальною інформацією про проєкти відтепер можна на спеціальній інтерактивній карті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: