На Тернопіллі «приятель» оформив кредит на 47-річного чоловіка через його телефон

Опубліковано:
9 Вересня, 2021

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненного щодо мешканця міста. Поліцейські встановили, що підозрюваний обшахраював свого приятеля.

До поліцейських територіального підрозділу звернувся 47-річний тернополянин. Він попросив притягнути до відповідальності знайомого, який оформив на його ім’я кредит на 5000 гривень. Зі слів чоловіка, він придбав новий телефон й звернувся до тернополянина за допомогою, аби останній здійснив настройки мереж та різноманітних програм. Підозрюваний не відмовив, однак без відома заявника оформив на його ім’я кредит й здійснив дві транзакції: спершу на свій рахунок, а згодом на електронний гаманець приятельки.

Читайте також

Два працівники товариства з Тернопільщини привласнили 650 тис грн
Шахрая, що видавав себе за забудовника і виманив понад 1 млн грн у жителів Тернопільщини, засуджено до 5 років позбавлення волі
23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці

Потерпілий дізнався про борг, коли від фінансової установи надійшло сповіщення про погашення боргу, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Аферистові загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: