Михайло Апостол вміє загострити інтригу

08.09.2021 10:18   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Днями на сторінці у фейсбуку екс-нардепа від Тернопілля і радника міністра МВС 2015-2021рр. Михайла Апостола з’явилася його фотографія з Арсеном Аваковим, який багато років обіймав посаду міністра МВС, але був звільнений у липні 2021 р.

"Зустрівся із шефом. Поговорили про осінню погоду,незрозумілу зміну клімату,екологію…Така вона осінь", — написав Михайло Апостол, чим загострив інтригу подальшого розвитку подій і натякнув на можливо нові кадрові перспективи.

Нагадаємо, що після звільнення Авакова, голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія припустив, що ексміністр внутрішніх справ може повернутися в уряд вже восени.

"Є пропозиція восени, коли почнеться новий політичний сезон, побачити його (Авакова) в якійсь іпостасі в команді", — сказав тоді Арахамія.

 

"Це буде за домовленістю сторін вирішуватися вже в вересні", - додав він.

Якщо Аваков повернеться до Кабміну, йому варто йти "на підвищення", зокрема на посаду віцепрем'єра, наголошував Арахамія: "Якщо брати уряд, у нас є 3-4 віцепрем'єри, це теж опція... Мені здається, що йому треба якщо йти, то тільки на підвищення".

 

Можливо, час настав...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі