Маловідомі онлайн кредити в Україні

07.09.2021 12:42   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Взяти кредит в банку в сучасних умовах стає все складніше і складніше. Головна причина - проблема з офіційним працевлаштуванням. Державний сектор підприємств поступово скорочується, а «приватники» далеко не завжди оформляють своїх працівників на повну зайнятість. Причина тому проста - високі податки, які необхідно платити в державний бюджет за кожного офіційно працевлаштованого працівника. Тому, отримати довідку про середню заробітну плату для надання в банк при оформленні кредиту може далеко не кожен, навіть має роботу.

Друга найбільш поширена причина відмови банків у кредитуванні - погана кредитна історія клієнта. Жоден банк не хоче мати справу з проблемним клієнтом, який раніше вже мав досвід несвоєчасного погашення кредитної заборгованості. Тут треба враховувати ступінь порушень. Якщо це були поодинокі прострочення по виплатах кредитів, - це одна справа, тут ще можна сподіватися на лояльність банку. Але, якщо попередній кредит банк повертав через суд, в такому випадку, позичальникові буде відмовлено в наданні нового кредиту.

Альтернатива банківським кредитам

Близько 10 років тому в Україні з'явився і став швидко розвиватися мікрофінансовий сектор кредитування. Мікрофінансові організації, отримавши дозвільні документи на проведення кредитно-фінансових операцій від Національного Банку України, почали кредитувати населення на більш лояльних умовах, ніж банки. У МФО можна отримати кредит не тільки без довідки про доходи, а й з поганою кредитною історією наприклад на сайті https://mistercash.ua/kredit-s-plohoj-kreditnoj-istoriej/.

Як оформити мікрокредит

Процедура оформлення онлайн кредиту на сайті МФО уніфікована, і мало чим відрізняється в різних організаціях. Після того, як клієнт визначився з конкретною МФО, він повинен зайти на офіційний сайт організації, пройти обов'язкову процедуру реєстрації, в ході якої вказати достовірні дані про себе. Після того, як необхідна інформація буде введена, можна приступати до заповнення заявки на отримання мікрокредиту.

У заявці клієнт вказує суму кредиту і термін кредитування. Більшість українських МФО видають до 15000 грн терміном до 1 місяця, але при першому кредитуванні сума часто обмежується 3-5 тисячами грн. Все залежить від умов кредитування конкретної МФО.

Подана заявка розглядається в автоматичному режимі і по ній приймається рішення протягом 15-30 хвилин. Оскільки розгляд заявки виконуються програмою, то вона може подаватись у будь-який час доби. У разі прийняття позитивного рішення за заявкою, на пошту позичальника приходить електронний договір, який необхідно підписати, відправивши СМС-повідомлення з кодом, зазначеним у договорі.

Після того, як підписання договору відбулося, він вважається таким що набуло чинності. Гроші зараховуються на карту клієнта, який повинен їх повернути в терміни, зазначені в договорі. У разі прострочення, на клієнта будуть накладені штрафні санкції у вигляді грошового штрафу і щоденного нарахування пені.

Погашати мікрокредит можна кількома способами, які прописані в договорі: в особистому кабінеті на сайті МФО, через банківські термінали та каси банків, електронними платежами.

Популярні МФО:

  • Мистер Кеш 
  • Alexcredit
  • Бистрозайм
  • Creditplus
  • Дінер
  • Mycredit
  • Moneyveo
  • Мегагроші
  • Мілоан
  • Top credit
  • Швидко Гроші

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі