Про Файне місто розкажуть на найбільшому економічному форумі Європи

Опубліковано:
6 Вересня, 2021

З 7-го по 10-те вересня у Карпачі (Польщі) пройде Економічний форум – найбільша платформа зустрічей у Центральній та Східній Європі.

На заході обговорюватиметься не лише безпека, перспективи економічного розвитку, сучасні виклики та подолання криз, а також презентація конкретних рішень та інноваційних ідей. Міжнародний вимір Економічного форуму дає можливість замінити стереотипи фактами та сформувати думки на основі предметного обміну думками.

Цьогоріч форум відбудеться уже тридцятий раз та збере понад 3000 гостей з Європи, Центральної Азії та США. В рамках форуму також передбачена презентація міжнародного музичного фестивалю “Файне місто”.

Читайте також

За минулу добу в області 61 людина захворіла на коронавірус, одна жінка померла
Російський вплив на українсько-польські відносини
На Тернопіллі запанує тепла осінь

“Для нас це велика честь представляти український фестиваль на такому масштабному заході. Це ще раз доводить, що “Файне місто” вийшло на міжнародний рівень і є цікавий Європі. Під час презентації я розповім, як пройшов фестиваль у 2021-му році та матиму можливість запросити учасників форуму долучитись до “файних людей” у 2022-му році.”– коментує один із засновників “Файного міста” Максим Черкашин.

Загалом, окрім інших, на форумі будуть присутні: Денис Шмигаль – Прем’єр-міністр України, МатеушМоравецький – Прем’єр-міністр Польщі, Андрій Дещиця – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі, Володимир Гройсман – Прем’єр-міністр України (2016-2019), Андрій Садовий – міський голова Львова.

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: