У Тернопільського обласного художнього музею новий директор

04.09.2021 19:59   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Григорій Шергей займатиме посаду директора Тернопільського обласного художнього музею.

Як йдеться у повідомленні Тернопільської обласної ради, участь у конкурсі брав лише один президент - Шергей Григорій Платонович.

Відтак, на засіданні конкурсної комісії, Григорій Шергей презентував проєкти програм розвитку музею на один і п’ять років. У результаті чого, комісія рекомендувала Григорія Шергея призначити на посаду директора Тернопільського обласного художнього музею та укласти з ним контракт строком на п’ять років.

Додамо, Григорій Шергей народився у селі Кордишів Шумського району. У 1981 році закінчив Київський інститут культури. У 1992—1995 Григорій Шерй обіймав посаду начальника Тернопільського обласного управління культури. У 1995—1998 — головний режисер Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії. Автор циклу передач «Театральні нотатки», телефільму про народного артиста України Володимира Ячмінського, передач про історичні пам'ятки Тернопільщини. 2000—2007 — директор Тернопільської обласної філармонії. А з 2007 по 2021 роки обіймав посаду начальник управління культури Тернопільської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі