Шість років ув’язнення з конфіскацією майна: до в'язниці відправили колишнього голову суду з Тернопільщини

02.09.2021 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Колегія суддів Вищого антикорупційному суді оголосила вирок колишньому голові Козівського райсуду Тернопільської області. Його засудили до 6 років позбавлення волі за отримання хабаря.

Як повідомляють у прес-службі САП, суддю впіймали на отриманні хабаря у розмірі 2 тисячі доларів. За отриману суму суддя повинен був винести рішення на користь третьої особи про відмову у задоволенні подання кримінально-виконавчої інспекції про скасування її звільнення від покарання з випробування. Також визнали винним адвоката, який співпрацював із суддею.

Відтак, колишньому судді призначили покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади протягом 3 років з конфіскацією майна. А його спільницю засуджено до 5 років позбавлення волі із забороною займатися адвокатською діяльністю строком на 2 роки з конфіскацією половини належного їй майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі