Поховав захисник костонайського Тобола: Україна знову не змогла перемогти Казахстан

Опубліковано:
1 Вересня, 2021

Збірна України зіграла внічию з командою Казахстану у матчі відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 року в Катарі. Це вже четверта нічия українців у чотирьох проведених матчах, і вони значно ускладнили собі завдання виходу з групи.

Хоча розпочалося все непогано — вже на 2-ій хвилині Роман Яремчук відкрив рахунок. Далі українці створили ще кілька гольових моментів, але поступово активність нашої команди зменшилася.

За 15 хвилин до кінця зустрічі захисник костонайського Тобола, який до того зіграв за збірну всього 4 матчі Валіуллін забив гол у відповідь. Надалі Україна спробувала створити щось схоже на штурм воріт суперника і на 3-ій доданій хвилині зусиллями Сікана таки забила другий гол.

Однак, ще до завершення доданої п’ятихвилинки казахи також провели разючу атаку і Валіуллін забив гол-близнюк.

Тепер в України 4 очки після 4 матчів. Багато що в нашій групі має прояснити матч Франція — Боснія, який стартує саме в ці хвилини. Наступний матч збірна України зіграє 4 вересня в Києві з французами.

Коментар в.о. головного тренера збірної України Олександра Петракова, який замінив Андрія Шевченка за 10 днів до матчу з казахами:

“Я говорив, що Казахстан — дисциплінована, хороша команда. Я попереджав своїх футболістів, щоб вони не витрачали гольові моменти. Напевно, не достукався. Навіть не знаю, із чим це пов’язано. Такі помилки мали місце, професіональні футболісти не можуть забити м’яч… У кінцівці отримали такий гол. Один, другий… Ми будемо розбирати. Спокійно поговоримо з хлопцями. Команда дуже сильно засмучена. Мені треба вивести гравців із психологічної ями, поговорити з ними”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #збірна україни, #Казахстан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Петраков, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: