Вихованцям Тернопільського Центру соціально-психологічної реабілітації передали шкільне приладдя

Опубліковано:
1 Вересня, 2021

Впродовж тижня тривала Всеукраїнська акція «Готуємось до школи разом». Відтак, у Тернополі на Театральному майдані був розміщений спеціальний бокс, де всі охочі могли покласти шкільне приладдя.

Сьогодні, у День знань, зібрані рюкзаки, зошити, ручки, олівці, альбоми для малювання та книги передали вихованцям Тернопільського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

«Цьогоріч шістнадцять наших вихованців приступлять до навчання, четверо з них – підуть у перший клас. Нашому колективу було б важко зібрати усіх до школи. Але завдяки підтримці співробітників поліції та небайдужих громадян наші діти забезпечені усім необхідним для навчального процесу», каже директор Тернопільського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Володимир Завіша.

Додамо, основна мета акції – допомогти дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей підготуватись до нового навчального року

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день знань, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: