На Тернопільщині збудували школу за 32, 5 млн грн

01.09.2021 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У селі Підгородне відкрили новозбудований навчально-виховний комплекс. На будівництво НВК витратили 32, 5 млн грн. Про це повідомляє облдержадміністрація.

Навчально-виховний комплекс розрахований на 70 учнів. Як розповідає в.о. директора Підгороднянської початкової школи з дошкільним закладом Ольга Денчук, у новозбудованому НВК уже навчаються 5 першокласників та 30 дошкільнят.

«Заклад вкрай необхідний для нашої громади. У нас була стара школа, яка уже давно не відповідає сучасним вимогам. Відтак, більшість батьків були змушені возити свої дітей на навчання до інших сіл. Зараз ми маємо власний, сучасний навчально-виховний комплекс. І сьогодні у класах вже займаються першокласники», - додала Ольга Денчук.

Додамо, будівництво навчально-виховного комплексу у Підгородньому було заплановане ще у 2018 році. Тоді підготували проєкт, кошторис, але на цьому все зупинилося. Будівництво розпочали торк, у рамках програми Президента «Велике будівництво».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі