У Тернопільському медичному університеті відбулася посвята студентів першокурсників

Опубліковано:
31 Серпня, 2021

У Тернопільському національному медичному університету ім. І. Я. Горбачевського сьогодні, 31 серпня, відбулася урочиста матрикуляція студентів-першокурсників. Цьогоріч до університету вступило понад 1400 студентів. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Відтак, посвята в студенти ТНМУ розпочалася зі спільної молитви та благословення Архієпископа Тернопільського і Кременецького Нестора. Згодом ректор ТНМУ, професор Михайло Корда привітав студентів з початком нового навчального року, розповів про досягнення університету та окреслив першочергові завдання.

Додамо, що у Тернопільському національному медичному університету ім. І. Я. Горбачевського навчаються студенти із 63 країн світу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарі, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #першокурсники, #студенти, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНМУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: