30 пластунів на горі Лисоня на Тернопільщині взяли участь у вишколі стрільців

Опубліковано:
31 Серпня, 2021

30 пластунів на горі Лисоня на Тернопільщині взяли участь у вишколі стрільців. Про це пластуни повідомили у мережі Facebook у на сторінці «Пласт Станиця Бережани»: 

«Останні вихідні літа повинні бути насичені, корисні і бажано провести їх у лісі з пластунами. Тоді у вас вистачить яскравих емоцій аж до наступного літа, гарантуємо

Цих вихідних неподалік Лисоні відбувався вишкіл Стрільців Лисоні, на котрому було майже 30 пластунів.

На вишколі юнаки мали змогу отримати навички картографії, Першої медичної допомоги, складання ватри, куховарення і таборування. Також юнаки спробувати себе на смузі перешкод і навіть встигли постріляти з пневматичної гвинтівки.

Насичені вихідні, правда?

Дякуємо Ihor Svirskyi за цікаву гутірку про Першу медичну допомогу, адже це дуже важливі знання для кожної людини, бо життя насправді дуже непередбачуване. Сподіваємося на подальшу співпрацю і розвиток нашої молоді в правильному напрямку

Дякуємо коменданту вишколу Коля Цолка за сміливість взяти на себе відповідальність організувати все, адже така ініціатива дуже цінна для розвитку нашої організації. Дякуємо за все, що ти робиш для пластунів та для Пласту.

Дякуємо Рор Вакиряк за допомогу в організації вишколу, за ті ділянки котрі ти взяв на себе і зробив дуже сумлінно та чітко. Дякуємо за те, що замість комфортного відпочинку в день свого народження вибрав нашу шалену компанію і з мужністю прийняв наше привітання. Ще раз вітаємо, гарних моментів і сил, щоб витримати всі наші сюрпризи на твої наступні дні народження Христина Романишин дякуємо за супер смачний торт

Дякуємо нашим інструкторам, проводу, батькам, котрі всебічно сприяли, щоб вишкіл вдався якнайкраще.

І найбільша подяка нашим мужнім учасникам, нашому юнацтву. Вони серце всього вишколу, бо без них не було б нічого. Бажаємо ще більше жаги пластування і чудових моментів на заходах, вишколах та таборах. А ми будемо поряд»,йдеться у повідомленні пластунів.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пластуни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: