У Тернополя сьогодні, 28 серпня, відбулося спецпогашення марок, конвертів та листівок спеціальним поштовим штемпелем. Про це пише Суспільне.

Як розповідає директорка Тернопільської дирекції “Укрпошти” Любов Гринчишин, щорічно до Дня міста відбувається спецпогашення марок.

«Це вже наша така традиція, ми щорічно вже 11 років поспіль проводимо спецпогашення до Дня міста. Запрошуємо всіх тернополян та гостей міста. Ці конверти можна відправляти своїм друзям та рідним в інші міста, щоб розказати їм про наше Файне місто Тернопіль», – каже Любов Гринчишин.

Додамо, що у рамках святкування Дня міста сьогодні відбудуться урочисті, культурні та спортивні заходи. Серед запланованого: Чемпіонат світу з водно – моторного спорту «HYDRO GP Ternopil», відкриття нових пам’ятних відзнак на Алеї зірок, фестиваль «Не святі горшки ліплять», вогняне шоу, Всеукраїнські змагання з баскетболу, концертна програма Муніципального Галицького камерного оркестру до Дня міста тощо, виступ Віктора Павліка, святковий феєрверк та інше.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: