«Опілля» виступило спонсором змагань із плавання на Тернопільському ставі

27.08.2021 07:45   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

У неділю, 22 серпня, відбувся турнір із плавання на відкритій воді «Кубок Тернопільського ставу в програмі відкритого чемпіонату Тернопільської області, міста Тернополя та четвертого етапу Кубку української плавальної асоціації «Мастерс». До організації та проведення дійства доєдналася пивоварня «Опілля».

Читайте також

На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі
«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»
«Біле» - виняток із «закону про чистоту» і улюблений напій активних

У змаганні взяли участь плавці з різних регіонів України. У турнірі вправність і спортивні таланти демонстрували і спортсмени, і ветерани у віковій категорії 25+. На березі учасників завзято підтримували тернополяни та гості міста. Відвідав турнір і мер Сергій Надал.

Учасники змагалися в одинадцятьох вікових категоріях. У кожній з них визначили переможців і призерів турніру. Про це розповів голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Тернопільській області Олександр Малашевський.

Він подякував пивоварні «Опілля» за підтримку в організації та проведенні цих серпневих змагань на Тернопільському ставі.

«Завдяки корпорації учасники та призери були забезпечені безалкогольною продукцією, зокремаводою«Опілля» та квасом«Опілля Домашній». Окрім цього, корпорація подбала про харчування учасників турніру, запросивши їх до фірмового пабу «Над Ставом», який продовжує традиції та славну історію пивоварні «Опілля», — зазначив Олександр Малашевський. — Їм дуже засмакували страви та напої з меню закладу. Плавці були приємно вражені турботою та гостинністю спонсора змагань».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі