Лікар-гастроентеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань шлунково-кишкового тракту. Записатися на прийом до фахівця можна в клініці «Мед-Атлант», в якій є гастроентерологія та в відділенні працюють першокласні лікарі з багаторічним досвідом успішної роботи. 

Які методи діагностики використовуються в гастроентерології?

Неправильне харчування, шкідливі звички, погана екологія є головними причинами розвитку різних захворювань травної системи. Це призводить до появи таких неприємних симптомів, як запори, діарея, нудота, здуття живота, гіркота в роті, печія, відрижка, зайва вага, неприємний запах з ротової порожнини та ін. 

При появі дискомфорту та болів слід негайно звернутися до лікаря в гастроентерологічне відділення. Він призначить комплексне обстеження та за результатами діагностики призначить ефективне лікування. 

Для діагностики використовуються сучасні методи обстеження, в тому числі лабораторні, ендоскопічні, інструментальні. Схема лікування підбирається в кожному випадку індивідуально, призначається медикаментозна терапія з метою мінімізації ризику можливих ускладнень. 

Одним з найбільш ефективних та безпечних методів діагностики є ультразвукове дослідження органів черевної порожнини. Травна система включає кілька життєво важливих органів, в тому числі печінка, селезінка, підшлункова залоза та ін. 

Кожен орган виконує свої функції, а їх порушення призводить до погіршення стану та розвитку патологій. Рання діагностика стане запорукою успішного своєчасного лікування та швидкого одужання. 

Особливості лікування захворювань шлунково-кишкового тракту

Залежно від поставленого діагнозу призначається індивідуальна програма лікування. Наприклад, для видалення каменів з жовчного міхура в приватному медичному центрі в Івано-Франківську використовують лапароскопічні методики. 

За посиланням https://med-atlant.if.ua/hirurgiya/laparoskopichna-holecustektomia можна докладніше дізнатися про проведення лапароскопічної холецистектомії. Це жовчнокам’яна хвороба, яка лікується оперативним шляхом. 

До основних симптомів цього захворювання відноситься наступне: 

  • гіркота в роті; 
  • печінкові коліки; 
  • нудота та блювота; 
  • підвищення температури тіла; 
  • неприємний присмак в ротовій порожнині. 

у більшості випадків видалення жовчного міхура не погіршує процес травлення. Захворювання розвивається поступово, а визначити наявність каменів дозволяє рентгенологічне та ультразвукове обстеження пацієнтів. 

Лапароскопічні методики оперативного лікування відносяться до малоінвазивних. Для них характерна безпека, малотравматичність, безболісність, доведена ефективність та скорочений період відновлення. Хірургічне втручання проводиться під загальним наркозом кваліфікованими хірургами, які використовують на практиці новітнє обладнання та лікувальні методики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гастрит, #гастроентерологія, #лікування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: