У Чорткові злодій вкрав у жінки 900 фунтів прямо з машини

Опубліковано:
26 Серпня, 2021
Не замкнув автомобіль і втратив усі документи та мобільний телефон мешканець села Острів. Злодій проник до службового авто та викрав барсетку.
 
Чоловік залишив авто без нагляду і цим поспішив скористатися невідомий зловмисник. Він викрав барсетку, а з нею мобілку документацію на авто, водійське посвідчення та закордонний паспорт. Збитки потерпілий оцінив у 20 тисяч гривень.
 
900 фунтів заробив ще один невідомий зловмисник у Чорткові. Потерпіла – мешканка обласного центру. Вона залишив машину на вулиці райцентру і не зачинила до кінця вікно на дверцятах іномарки. Злодій зумів викрасти з салону сумку, в якій знаходилася чимала сума.

Читайте також

23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці
На Збаражчині працівниця пошти крала з посилок мобільні телефони
Поштарка з Тернопільщини привласнювала чужі посилки
На Тернопільщині поки багатодітна матір водила дитину в туалет, її обікрала коліжанка

 

Відомості про події слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
Працівники поліції нагадують не залишати в автівках цінні речі. Способів проникнення у салон автомобіля чимало: шляхом вільного доступу (незамкнені вікна чи двері),  зламу замків, пошкодження дверей, підбору ключів та коду до сигналізації тощо. Найчастіше зловмисники викрадають автомагнітоли, мобілки, ноутбуки, сумки та  барсетки.
 
Щоб уберегтися від крадіїв необхідно завжди замикати автомобіль, вмикати охоронну сигналізацію, навіть якщо відходите від транспорту  на декілька хвилин, зокрема, проводжаючи дітей у школу,  за дрібними покупками чи заправити авто.
 
Паркуватись та залишати автомобіль на ніч краще на стоянках з охороною або у місцях, обладнаних камерами відеоспостереження, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: