Якщо Ви раніше задавали собі питання, а чи потрібно інвестувати в криптовалюти, тоді можна стверджувально відповісти – так! Хоч ці активи достатньо ризикові, але, якщо бути добре обізнаним в цій сфері, то інвестиції в крипту принесуть Вам неабиякі прибутки.

Прикладів успішних інвестицій в крипту дуже багато. Ті, хто купили біткоін ще 12 років тому і не продавали до 2020 року, стали вже мільйонерами. В цьому їм допомогла висока волатильність курсів, наприклад, ще колись біткоін коштував декілька центів за 1 монету, а вже весною 2021 року він встановив свій історичний максимум – понад 63 тис. доларів.

Давайте спробуємо розібратися, що ж потрібно для успішного інвестування в криптовалюту. 

qKC2bcBCqhFuFNUWJ-20RrzoWIFxq741UNNki5d4knwZfjUbNhW3KDaPej4-NoSo1RUPzi5Rqs434tUoN1V5V9dg6HRN6O_8P-m-tbpkza5ppdR1mRdnMGeF8kkgtKVpJHY_UCis

Основні поради вдалого вкладення в крипту:

Крок 1. Аналіз криптовалютного ринку. Всі валюти нестабільні, курс може то падати, то зростати. Вся суть заробітку на криптовалюті – купити дешевше на спаді, а продати дорожче, коли курс буде рости. Тому варто слідкувати за ринком та чекати того моменту, коли купити біткоін буде максимально вигідно.

Крок 2. Ризики. Завдяки високій волатильності крипти, спекуляції на купівлі та продажу можуть принести дуже хороші прибутки, але ніхто ніколи не гарантуватиме Вам 100% дохідність та не спрогнозує ризики. До того ж, з фінансами дуже багато махінацій та шахрайств, тому перевіряйте детально всю інформацію, яку Ви отримуєте через різні канали зв’язку, не відкривайте незрозумілі посилання та не надавайте свої доступи до облікових записів невідомим.

Крок 3. Вибір валюти для інвестування. Вивчайте історію криптовалюти, зміну її курсів (курси найпопулярніших криптовалют можна відслідкувати за посиланням – https://coin24.com.ua/rates), підпишіться на офіційні сайти розробників, слідкуйте за новинами крипторинку. Зрозуміло, що за декілька хвилин Ви не можете оцінити всі за та проти, тому будьте готові витратити на це години свого часу. Крім всім відомого біткоіна, існує декілька тисяч різних монет, тому не кидайтеся відразу купувати bitcoin, краще слідкуйте за кількома валютами одночасно.

Крок 4. Вибір сервісу для купівлі крипти. Обмінюйте крипту лише на перевірених сайтах, тому що вони дають певні гарантії та безпеку при купівлі. Вивчіть репутацію сервісу, перевірте комісії, стандарти безпечності передачі даних і т.п. Від себе можемо порадити надійний та безпечний сервіс – Коін24, який вже понад 3 роки успішно здійснює обміни криптовалют, що підтверджують позитивні відгуки та хороша репутація обмінника на авторитетних сайтах та моніторингах, в тому числі на BestChange.

Варто сказати, що до будь-яких інвестицій потрібно підходити тверезо та з холодною головою, необхідно навчитися відрізняти роздуті новини та дійсно хороші перспективні проекти, що принесуть Вам великі заробітки в майбутньому. Скільки і в яку валюту вкладати, то вже справа кожного. Головна порада для новеньких – вкладайте ту кількість, яку Ви готові втратити, якщо ринок буде нестабільним. Завжди керуйтеся лише своїми власними мізками, прислухайтеся до самого себе та не поріть гарячку. Лише Ви самі відповідаєте за свої вкладення та дії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвестиція, #криптовалюта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: