Попри заборону використання піротехніки: у Тернополі святкуватимуть День міста з феєрверком

Опубліковано:
25 Серпня, 2021

У Тернополі діє на використання піротехніки. Однак, згідно з рішенням виконавчого комітету, День міста святкуватимуть з феєрверком.

«На території Тернопільської міської територіальної громади досі діє заборона використання піротехніки і діятиме вона до закінчення війни на Сході України, проте, відповідно до рішення виконавчого комітету від 19.08.2021 №742, винятком є 28 серпня для того, щоб подарувати жителям Тернополя по-справжньому святковий настрій і яскраву кульмінацію відзначення Дня міста», – зазначають у Тернопільській міській раді.

Відтак, запуск феєрверків у Тернополі розпочнеться 28 серпня о 22.00 год.

Додамо, що з нагоди З нагоди Дня міста Тернополя та храмового празника відбудеться ряд спортивних, культурних і розважальних заходів.Серед запланованого: Чемпіонат світу з водно – моторного спорту «HYDRO GP Ternopil», відкриття нових пам’ятних відзнак на Алеї зірок, фестиваль «Не святі горшки ліплять», вогняне шоу, Всеукраїнські змагання з баскетболу, концертна програма Муніципального Галицького камерного оркестру тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піротехніка, #тернопіль, #тернопільські новини, #феєрверк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: