На Тернопільському ставі пройдуть етапи чемпіонату світу та Кубку Європи з водно-моторного спорту

Опубліковано:
24 Серпня, 2021

У Тернополі 27-29 серпня пройдуть етапи чемпіонату світу та Кубку Європи з водно-моторного спорту. На змагання приїдуть спортсмени зі всіх областей України та закордону. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, етапи чемпіонату світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopi» відбудуться у класах F-500 WC, F-250 WC «Massimo Rossi Memorial» and F-125 WC. А за кубок Європи спортсмени змагатимуться у класах човнів-глісерів RN 2000 (CUP of European countries in super inboat Hydroplane – RN 2000 PRISE MEASURE OF THE TERNOPIL).

Додамо, що 26-29 серпня екскурсійно-прогулянкові поїздки теплоходами «Герой Танцоров», «Капітан Т.Парій» та «Сигма» на Тернопільському ставі здійснюватимуться лише у вечірню пору доби, після кваліфікаційних заїздів та гонок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кубок Європи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат, #чемпіонат світу з водно-моторного спорту, #чемпіонату світу та Кубку Європи з водно-моторного спорту
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: