Сім’ї загиблого військовослужбовця з Тернопільщини вручили сертифікат на квартиру

Опубліковано:
24 Серпня, 2021

Сьогодні, у День Незалежності, вручили сертифікат на житло сім’ї загиблого військового Володимира Питака. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Як розповідає мати військового Мирослава Питак, вона не очікувала, що у День Незалежності отримає квартиру.

«Я і брати Володимира дякуємо за такий подарунок. Для мене це стало несподіванкою, адже колись нам казали, що раніше 2022-го року квартири не отримаємо. Я молюсь за усіх хлопців, які сьогодні захищають наші кордони, бажаю їм здоров‘я, а нам усім — миру!», — каже Мирослава Питак.

Додамо, Володимир Питак мешкав у селі Дарахів на Теребовлянщині. Навчався у місцевій школі. Згодом виграв «грін-карту» та емігрував до США. У березні 2014 року він повернувся до України та 2 серпня пішов до армії.

Володимир Питак був солдатом 128-ї гірсько-піхотної бригади (Мукачеве), учасником боїв за Дебальцеве. Загинув 25 січня 2015 року в бою. Залишилися батьки, два брати та племінники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Питак, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: