Очільниця департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА отримала звання «Заслужений лікар України»

Опубліковано:
24 Серпня, 2021

Почесне звання «Заслужений лікар України» сьогодні, у День Незалежності України, вручили директорці департаменту охорони здоров‘я ТОДА Ользі Ярмоленко.

Нагороду присвоєно згідно з Указом Президента України.

«Надзвичайно приємно і почесно отримувати таку державну нагороду у день відзначення 30 річниці Незалежності України! Вірю, що такі відзнаки спонукають ще більше працювати і примножувати здобутки на благо нашої держави!» – каже Ольга Ярмоленко.

Додамо, що Ольга Ярмоленко народилася 2 січня 1958 року у місті Заліщиках, нині Заліщицької громади Чортківського району Тернопільської області України.

Закінчила Тернопільський державний медичний інститут. Працювала заступницею начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради з медичних питань. Від 2020 року – керівниця управління, а згодом департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заслужений лікар України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ольга Ярмоленко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: