Тернопільські проектанти виготовляють документацією для ремонту важливої ділянки дороги на Львівщині

23.08.2021 10:49   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовляють проектну документацію на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-39 Броди – Тернопіль на ділянці км 0+000 – км 31+735 (окремими ділянками), Львівської області.

Проектанти компанії впродовж двох тижнів проводили інженерно-геодезичні вишукування: здійснювали дослідження ділянки проектування, визначали інтенсивність руху, якість існуючого дорожнього покриття та робили всі необхідні заміри для подальшого проектування ремонту автошляху.

Дорога Р-39 Броди – Тернопіль є стратегічно важливою ділянкою дороги, це альтернативний шлях з міста Тернопіль до Львова.

Додамо, спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовили документацію для капітального ремонту доріг у Великих Гаях, поблизу Тернополя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі