Новий магазин стильного сучасного жіночого одягу від українського бренду «Lesia» відкрили у неділю, 22 серпня, у ТРЦ «Подоляни» (другий поверх, ліворуч від центральних сходів).

– Для мене особливо важливо і приємно, що це відкриття відбулося саме напередодні Дня Незалежності нашої країни, – наголошує власниця магазину Тетяна Стремецька, – оскільки всі ми дуже любимо Україну на словах, але досі за інерцією продовжуємо поклонятися всьому іноземному. Ми звикли, що закордонне – ідеальне, але це далеко не так. Треба наше любити! Адже повсякденно патріотизм передусім виявляється у підтримці своїх людей, свого виробника, тим паче, що він цього заслуговує.

власниця магазину Тетяна Стремецька

Тетяна Стремецька Тетяна Стремецька
 
Наш магазин – перший у Тернополі й серед усіх західних областей України від Дому моди «Lesia». Це швейна фабрика у Черкасах з майже столітньою історією. Зізнаюся: закохалася в цю фабрику з перших відвідин! Взагалі, я – власниця ресторану «Панська садиба», ніколи не планувала відкривати магазин одягу, такого навіть у думках не було! – усміхається Тетяна. –  Але познайомившись із власниками фабрики, з колективом, з продукцією надзвичайно високої якості, була просто зачарована! Ці люди справді вкладають душу в свою працю, живуть фабрикою, дбають про працівників, прагнуть розширятися, щоб дати нашим людям роботу і менше українців у пошуках заробітків їхали за кордон.

Коли я це побачила, вирішила, що треба все зробити для того, аби продукція від  Дому моди «Lesia» була представлена у Тернополі. Щоб тернополяни дізналися про цю фабрику, щоб знали, що є ще такі патріоти, які не дали їй розвалитися, розпродати по крупинках, а зберегли і розвивають. Впевнена, що багато тернополянок полюблять одяг від фабрики «Lesia», як полюбила його я.

магазин Lesia ТРЦ Подоляни

магазин Lesia ТРЦ Подоляни магазин Lesia ТРЦ Подоляни
магазин Lesia ТРЦ Подоляни

магазин Lesia ТРЦ Подоляни магазин Lesia ТРЦ Подоляни

 

магазин Lesia ТРЦ Подоляни

магазин Lesia ТРЦ Подоляни магазин Lesia ТРЦ Подоляни

* «Lesia» – авторський український бренд жіночого одягу з багатим досвідом, історія якого починається з 1931 року.

* Назва бренду «Lesia» – на честь  видатної української поетеси Лесі Українки (колись це були фабрика ім. Лесі Українки).

* Загалом в Україні досі було представлено сім магазинів від Дому моди «Lesia» (в обласних центрах на сході). У Тернополі – восьмий.

* Вікова категорія жінок, яким передусім сподобається одяг від бренду «Lesia»: від 20-25 років до 60 і далі.

* Щороку – чотири сезонні колекції, представлені діловою та спортивною класикою, стильним повсякденним та робочим діловим одягом. Є додаткові ексклюзивні серії – вечірній, корпоративний, святковий одяг.

* Набори елементів гардеробу в колекціях чудово поєднуються між собою за кольоровою гамою та стильовим напрямком. Зокрема, до кожного «низу» можна підібрати три «верхи».

* Пошиття – надзвичайно якісне, з дотриманням усіх правил. Кожну тканину перед пошиттям випробовують за усіма фабричними стандартами.

* На відміну від закордонних ростовок, тут можна замовити будь-який розмір кожної одиниці у будь-якій кількості. Скажімо, ділові блузки для працівниць фірми.

* Консультанти у магазині в Тернополі проходили спочатку онлайн-відбір, а потім навчання та стажування в Черкасах, тож професійно зможуть підібрати одяг кожному.

* Цінова політика – помірна. Скажімо, найвища позиція наразі у колекції, представленій у магазині в Тернополі, – 2600 гривень. Орієнтовна ціна, для прикладу, суконь – 1300 гривень, а за розпродажем – 600 гривень.

*  У магазині – постійні розпродажі попередньої колекції. Діє також накопичувальна система знижок 5, 7 і 10%.

З нагоди відкриття – 22, 23 та 24 серпня – у магазині «Lesia» діятимуть знижки до 70%!

магазин Lesia ТРЦ Подоляни

магазин Lesia ТРЦ Подоляни магазин Lesia ТРЦ Подоляни
– Дуже важливо, що весь одяг від бренду «Lesia» шитий за нашими лекалами і для наших українських жінок, – зауважує Тетяна Стремецька. – Коли я приїхала вперше на фабрику, взяла собі плаття 44-го розміру без примірки, ще подумала при цьому: не підійде – то комусь віддам. Одягнула вдома – а воно справді як на мене шите! Тобто 44-ий розмір там – справді 44-ий. Я дуже задоволена цими речами, із задоволенням в них ходжу. Впевнена, що й багатьом тернополянкам він «зайде».
До слова, одиничні екземпляри цього бренду у Тернополі беруть окремі «точки» і перепродують за космічною ціною. Власне, тому у Домі моди «Lesia» й зацікавлені, щоб відкривати магазин від фабрики і контролювати цінову політику. А не так: хто як собі захотів – таку ціну виставляє.
На відкриття до нас завітали представники бренду «Lesia» – від директора до маркетологів та дизайнерів. Я захоплююся цими людьми! Працювати з таким завзяттям дано не кожному. Про фабрику дбає чотири покоління, а все почалося з прабабусі, яка ще у радянські часи працювала на фабриці головним бухгалтером. На початку 90-их вона сказала своїм дітям, що не дасть фабрику розвалити. Тож вони вклалися у цей бізнес максимально – і фінансово, і  морально. Поступово залучили і своїх дітей, а нині до сімейної справи докладається уже й 18-річна внучка. І так дружно все роблять! Адже, зазвичай, у нас у бізнесі всі між собою встигають пересваритися навіть за маленьку «точку». Таких людей, як вони ,справді мало. Вони хочуть (а тепер – і я разом з ними), щоб українці вдягалися якісно, недорого і підтримували наше, українське. Нині це так важливо! Ось у чому справжній патріотизм – підтримувати своїх.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Lesia, #леся, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одяг, #Подоляни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: