У Тернополі кращі учні та студенти отримуватимуть стипендії міського голови

Опубліковано:
21 Серпня, 2021

На сесії міської ради, яка відбулася 20 серпня, депутати прийняли рішення про призначення стипендії міського голови у номінаціях «Кращий учень закладу освіти» та «Кращий студент закладу освіти». Серед стипендіатів – студенти Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя, закладів професійно-технічної освіти, а також Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

Відтак, щомісячну стипендію міського голови впродовж 2021/2022 навчального року отримуватимуть 49 тернопільських школярів та студентів. Претендентів, які отримають грошові виплати, попередньо визначала спеціальна конкурсна комісія з питань освіти та науки після подання кандидатур від кожного освітнього закладу.

Додамо, що вручення сертифікатів на отримання іменних стипендій міського голови відбудеться 27 серпня, напередодні Дня міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степендія, #студенти, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: