З нагоди Дня Незалежності: на Тернопільщині учасникам бойових дій виплатять одноразову грошову допомогу

Опубліковано:
21 Серпня, 2021

З нагоди Дня Незалежності у Чорткові виплатять одноразову грошову допомогу учасникам бойових дій. Для цього з бюджету громади виділять 159 тисяч гривень. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Відтак, 318 учасників російсько-української війни, які зареєстровані у Чортківській громаді, або члени їх сімей отримають одноразову фінансову допомогу в розмірі 500 грн.

«Учасники російсько-української війни, котрі нещодавно прописались у будь-якому із сіл Чортківської громади чи планують це зробити незабаром! Задля отримання пільг зверніться до старости свого села, пред’явивши паспорт, ідентифікаційний код, посвідчення учасника бойових дій та рахунок із банку (у разі наявності)», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #День Незалежності України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: