Центри вакцинації на Тернопільщині працюватимуть впродовж вихідних

Опубліковано:
21 Серпня, 2021

Впродовж вихідних центри та пуанти вакцинації в області працюватимуть відповідно до графіків роботи. Про це повідомила в.о. генерального директора ДУ «Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України» Оксана Чайчук.

«Зовсім скоро чотири святкові вихідні з нагоди 30-ї річниці Незалежності, прийнято рішення не припиняти роботу центрів масової вакцинації та вакцинальних пунктів у Тернопільській області», – наголосила під час наради з керівниками медзакладів в ОДА Оксана Чайчук.

Загалом в області працює 15 центрів 56 пунктів вакцинації. Імунізують людей такими вакцинами: CoronaVac, Moderna, Pfizer-BioNTech та AstraZeneca.

В Тернопільській області уже провакцинували понад 30% дорослого населення. Продовжує хворіти 609 осіб, з них на амбулаторному спостережені – 511. У визначених 7 закладах охорони здоров’я на стаціонарному лікуванні перебуває 98 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: