"Музика і пиво або Чому джаз пасує до «Білого», а «Фірмове» підсилює враження від хеві-металу"

20.08.2021 12:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Фестиваль «Файне місто» залишив по собі море вражень і незабутній посмак доброї, різної музики і доброго пива від «Опілля». Бо справжні музика і пиво до певної міри схожі, починаючи від процесу, чи то пак таїнства народження.

Головна запорука доброї музики, як і доброго пива чи будь-якого продукту високої якості — любов. І композитор, і виконавець, і пивовар повинні любити свою справу, горіти нею. Любити споживача-шанувальника, поважати його смакові уподобання, бути з ним гранично щирими й хотіти радувати, приємно дивувати.

Читайте також

На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі
«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»

Добра музика, як і добре пиво — наслідок високого професіоналізму, що завжди передбачає творчість, черпає натхнення з класики й орієнтується на сучасні стандарти. Це і є формула хіта. Музичного чи пивного — немає значення.

Справжні хіти довговічні. Тож пивовари «Опілля» пишаються, що не тільки зберегли класичну технологію виготовлення свого хмільного напою, а й гармонійно поєднали її з новітніми європейськими стандартами. Саме цей принцип — запорука успіху найстарішої пивоварні Тернополя.

Кожен, хто любить пиво, знаходить серед пропозицій «Опілля» улюблені сорти і види. Подібно до того, як серед розмаїття музичних жанрів меломан обирає свої.

Оскільки і музика, і пиво бувають різних стилів, найвибагливіші музичні й пивні гурмани можуть сміливо експериментувати, аби дібрати пари-відповідники собі до смаку. Перевірте, до прикладу, як смакують блюз чи джаз під нефільтроване «Біле», наскільки гармонують їхні посмаки. Відчуйте, як автентичність фолк-музики, в тому числі фолк-року, доповнює смак «Пшеничного» — і ви почуєте в улюблених композиціях пісню українських ланів !

Враження від фанку чи хіп-хопу підсилить яскраво відчутна гірчинка «Преміуму» або солодові нотки «Корифею». А ось інструментальну музику найкраще слухати під «Класичне», виготовлене за класичною рецептурою світлого лагера з використанням трьох сортів хмелю. Його ледь відчутний солодовий смак із помірною хмелевою гіркотою і міцністю творять класику пивного жанру.

Експериментуйте! Розширюйте свої музичні уподобання, поєднуючи їх із пивними. І не забувайте, що еклектику в мистецтві ніхто не відміняв, тож перевірте, як смакуватиме класичне пиво королів марки «Княже» із… хард-роком чи психоделічною музикою, наскільки гармонує перлина світлих лагерів «Жигулівське» з поп-музикою і ретро-хітами, як підвищена міцність «Фірмового» підсилює враження від хеві-металу чи трешу.

Зосередьтеся на своїх враженнях від справжньої музики в поєднанні зі справжнім пивом — на гармонії смаків, на емоційних відтінках. І зрозумієте, чому «Опілля» цінує справжнє.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі