«Опілля» підтримує турнір із плавання на відкритій воді

Опубліковано:
19 Серпня, 2021

(«Кубок Тернопільського ставу в програмі відкритого чемпіонату Тернопільської області, міста Тернополя та четвертого етапу Кубку української плавальної асоціації «Мастерс»)

У неділю, 22 серпня, об 11.00 розпочнеться турнір із плавання на відкритій воді «Кубок Тернопільського ставу в програмі відкритого чемпіонату Тернопільської області, міста Тернополя та четвертого етапу Кубку української плавальної асоціації «Мастерс». Партнером спортивного дійства виступила торгова марка «Опілля». Пивоварня виділила для учасників і призерів Чемпіонату безалкогольну продукцію власного виробництва — воду «Опілля» та квас «Опілля Домашній».

За словами голови відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Тернопільській області Олександра Малашевського, у заході змагатимуться спортсмени та ветерани у віковій категорії 25+.

 

Читайте також

На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі
«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»

«Опілля» підтримує проведення не лише цього турніру, а й є партнером усіх заходів, де у плаванні змагаються ветерани та діти, — прокоментував Олександр Малашевський. — Так, пивоварня «Опілля» виступала спонсором Кубка міського голови та Кубка з плавання пам’яті Героя України Юрія Горайського до Дня Збройних сил України. У квітні ж корпорація «Опілля» долучається до організації традиційного турніру «Мастерс». Дякуємо пивоварні за сприяння у розвитку водних видів спорту та допомогу в проведенні таких заходів».

У відкритому Чемпіонаті області та міста Тернополя на Кубок Тернопільського ставу у плаванні на дистанціях 1500 та 3000 метрів змагатимуться як професійні спортсмени, так і аматори. Зокрема про свою участь вже заявили понад шістдесят плавців — мешканців Кривого Рогу, Дніпра, Києва, Рівного, Львова, Чернівців, Тернополя, Хмельницького, Вінниці та інших міст України.

Повболівати за плавців з усіх регіонів країни зможуть усі охочі. Організатори запрошують гостей і жителів Тернополя підтримати спортсменів і аматорів на території відпочинкової зони «Циганка».

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #плавання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: